Til toppen

Antibac

Kiilto (tidligere Antibac AS) er et finsk, familieeid selskap med over hundre års historie og en visjon frem mot 2080, de produserer og selger hygieneløsninger på det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjon i Norge. Antibacs historie strekker seg helt tilbake til 1922 da Vinmonopolet ble etablert og leverte desinfeksjon som ble kalt A- og B-sprit. Kiilto har lange tradisjoner som ledende aktør innen desinfeksjon i helsevesenet i Norge, og har utviklet en unik kompetanse på dette feltet. For Kiilto står kvalitetssikring og ansvarlighet for det de driver med alltid i fokus og de stiller høye krav til produksjon og råvarer.

Kiilto har en visjon om at Antibac skal være en selvfølgelig del av alles hverdag. Med engasjement og kompetanse skal Kiilto gjøre Norge friskere ved å levere enkle og effektive løsninger innen desinfeksjon. For Kiilto står alltid brukeren sentralt, og Kiilto ønsker å gjøre hverdagen og arbeidsdagen litt enklere ved å tilby markedets beste løsninger for desinfeksjon.

Antibac leveres i brukervennlig design og i en rekke ulike forpakninger og størrelser. Produktporteføljen er tilpasset de fleste behov og bruksområder, slik at alle enkelt kan innføre gode, forebyggende hygienerutiner. I tillegg tilbyr Kiilto et bredt spekter av dispenserløsninger for både berøringsfri og manuell betjening.

Sorter

Antibac 85% hånddesinf bag in box, 700 ml

Hånddesinfeksjon i bag in Box til berøringsfri dispenser.
914345

Antibac Hånddesinf 85%, 600 ml

Dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og er den originale, tyntflytende varianten.
922793

Antibac Håndsåpe 85% Disp. Modell X, 1000 ml

En mild såpe som skånsomt rengjør hendene.
600986

Antibac Overflatedesinf Våtserv 75 % Boks, 150 stk

Antibac Overflatedesinfeksjon til jevn desinfisering av små flater.
901930