Til toppen

Møt oss i VESO Apotek

Lena Nygaard, Autorisert dyrepleier
Lena har jobbet i VESO siden 2021. Hun er utdannet dyrepleier fra Veterinærhøgskolen og har jobbet som dette siden 2011. På klinikken har hun stort sett arbeidet med litt av alt, men trivdes ekstra godt med å jobbe med tenner. Hjemme i Våler bor hun med sin samboer og deres to barn. Lena har alltid hatt hund, alt fra border collie til bichon frise. Nå deler de huset med golden retrieveren Izi. I mange år har hun drevet med hest og gått mange ridekurs samt hatt hest på fôr. Nå rir hun 1 gang i uka i Våler. Lena er også veldig glad i de minste pasientene og har hatt både marsvin og rotter.
Camilla J. Velvin, Veterinær
Camilla har jobbet i VESO siden 2019. Hun er utdannet veterinær fra Australia og har tatt videreutdanning i folkehelse, og har fartstid som veterinær fra en rekke eksotiske steder i verden, blant annet Fransk Guyana. Camilla liker de aller fleste dyr både med og uten pels, og har opp gjennom hatt både hest, hund, katt, fugl, fisk, hamster og mer. De nyeste tilskuddene til familien er to omplasseringskatter, som ser ut til å ha funnet seg godt til rette, og som er spesialt fornøyde med at matmor har mye hjemmekontor. Camilla brenner for at alle dyr skal ha tilgang på trygge produkter på nett, det et viktig bidrag til god dyrevelferd.
Solveig Bugge Sveri, Veterinær
Soleig har jobbet i VESO siden 2019. Hun er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole og har jobbet mange år som veterinær for både store og små dyr før hun begynte i VESO. Hun synes spesielt det er spennende med hud og tenner, men trives også godt ute hos produksjonsdyrene. Selv har hun hatt hest, vaktler, akvarium og hund opp gjennom, men for øyeblikket er det bare hunden Hufsa og fire høner hjemme.
Kristian Natland, Veterinær
Kristian har jobbet i VESO siden 2019. Han er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole, og har bakgrunn fra klinikk der han var spesielt interessert i kirurgi. Han har også jobbet i flere legemiddelfirmaer, og kjenner bransjen veldig godt. Hjemme har Kristian hunden Doris - en skikkelig eventyrmiks med et hjerte av gull.
Emelie Almsten, Veterinær
Emelie har jobbet i VESO siden 2012. Hun er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole og jobbet ved en smådyrsklinikk før hun begynte i VESO. Hun er VESOs ubestridte kattedame. Hjemme har hun for øyeblikket de to britiske korthårskattene Oda og Esther, men vi ser ikke bort fra at det blir flere etter hvert.