Til toppen

Om VESO Apotek

NORGES TRYGGESTE NETTHANDEL FOR DEG SOM DYREEIER 

Det er ikke alltid like lett å vite om det du handler på nettet er trygt og sikkert å bruke for din beste venn. Det har vi i VESO gjort noe med. 

I over 30 år har VESO Apotek vært Norges fremste leverandør av legemidler og handelsvarer til veterinærer.
Vi leverer varer til NMBU, VetFamily, AniCura, Evidensia og mange andre klinikker i hele Norge!

Nå gjør vi vår kompetanse og våre veterinærgodkjente produkter tilgjengelige også for deg som dyreeier. Gjennom vår nye netthandel for dyreeiere vil du nå kunne handle det beste til din firbente venn: Trygt, raskt og enkelt. 

I netthandelen finner du:

  • Utelukkende trygge produkter som veterinærer i Norge har brukt i lang tid. 
  • Anerkjente veterinære produkter, som alle er godkjente av våre veterinærer. 
  • Nyttig informasjon, tips og triks for deg og kjæledyret ditt. All informasjon fra oss vil være laget og godkjent av våre høyt kvalifiserte veterinærer og farmasøyter. 

Vårt apotek i Vestby kan også levere alle tillatte veterinære og humane legemidler solgt i Norge . Vi sender derimot ikke ut reseptpliktige eller reseptfrie legemidler med post, men det er mulig å hente dette i vårt fysiske apotek lokalisert på Delitoppen 3, 1540 Vestby. Vi anbefaler å ta kontakt på forhånd hvis du ønsker å hente ut legemidler ved vårt apotek i Vestby, for å redusere eventuell ventetid i apoteket.

E-RESEPT FOR DYR

Vi skulle mer enn gjerne levert ut reseptbelagte legemidler direkte til deg som dyreeier, men pr.dd. finnes det ikke en løsning for e-resepter til dyr. Her er det politikerne som må på banen! Vi i VESO Apotek er en stor tilhenger av dette tilbudet og vi håper det kan komme på plass så fort som mulig, slik at vi kan tilby dere en fullverdig tjeneste som nettapotek til ditt dyr.

VI PÅ VESO APOTEK KAN DYREHELSE

VESO Apotek holder til på Vestby like syd for Oslo, og sender til alle deler av landet. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, helt fra produktene lages på fabrikken og til de dukker opp i posten hjemme hos deg. Med mer enn 30 års erfaring er VESO Apotek en veletablert og anerkjent leverandør med konkurransedyktige priser. 

Bak netthandelen står en driftig gjeng med erfarne folk, som alle er genuint opptatt av dyr og dyrs velferd og helse. Hos oss finner du apotekteknikere med lang erfaring, dyktige farmasøyter, en engasjert dyrepleier og dedikerte veterinærer. 

Hos oss skal du finne de beste, tryggeste og ledende produktene til din beste venn. Alle produkter du finner hos oss er godkjent av våre veterinærer. Vi vil alltid være behjelpelige dersom du har produktspørsmål, og jobber kontinuerlig med å gjøre din opplevelse som kunde bedre. 

VELKOMMEN TIL APOTEKET DYRENE ALLTID HAR ØNSKET SEG!