Til toppen

ADM Protexin

ADM Protexin er dedikert til å produsere innovative forskningsbaserte produkter av høyeste kvalitet for dyr.

Vår tro er at naturen er en ideell kilde til effektive helseløsninger, og at forskning og forståelse kan utnytte disse løsningene til fordel for kjæledyrene våre også. Vi vet også at for mye raffinering av naturlige elementer kan redusere effektiviteten. Derfor er alle produkter som har ADM Protexin navnet utviklet under vår ledende filosofi - "vitenskap og natur i balanse".

I praksis betyr dette at de naturlige helse og probiotiske kosttilskuddene vi produserer, er grundig undersøkt for sikkerhet og effekt. Vi jobber tett med ledende universiteter, sykehus og forskningssentre rundt om i verden om en rekke pågående forskningsprogrammer. Vi er alltid ute etter å forbedre produktene våre, men det går aldri på akkord med deres naturlige grunnlag.

ADM Protexin produserer i våre egne spesialbygde, moderne fasiliteter i Somerset, Storbritannia. Dette gjør at vi kan ha full kontroll over vårt engasjement for de høyeste kvalitetsstandardene. Alle produkter er underlagt samme høye standard som for produksjon og kvalitetskontroll av legemidler, og vi har følgende kvalitetssertifiseringer; cGMP (MHRA), ISO9001: 2015, BETA NOPS, som hver innebærer regelmessige revisjoner for å sikre at standardene opprettholdes.

Du kan være trygg på at uansett om du kjøper et ADM Protexin-produkt til deg selv, familien eller dyrene dine, så får du naturlige produkter av høyeste kvalitet basert på effektiv vitenskap.

Sorter etter:

Acid Ease til Hest, 3 kg

En probiotisk syreneutralisator med høyt fiberinnhold til beskyttelse av magesekkens slimhinne hos hest.
950271

Gut Balancer Pulver, 700 g

Et pre- og og prebiotisk pulver spesielt utviklet for hester med fordøyelsesproblemer.
826568

Gut Balancer Pulver, 3,5 kg

Et pre- og og prebiotisk pulver spesielt utviklet for hester med fordøyelsesproblemer.
984040

Quick Fix til Hest, 30 ml

Høykonsentrert pre- og probiotisk pasta fra Protexin® til hest.
910897

Cobalaplex Kapsler til Hund og Katt, 60 stk

Fôrtilskudd med vitamin B12 til hund og katt. Brukes etter anbefaling fra veterinær.
600642

Cystopro Kapsler, 120 stk

For bedret urinveishelse hos hund. Kapsler med tranebærekstrakt og probiotika.
600645