Skip to main content
Til toppen

Om VESO Apotek

NORGES TRYGGESTE NETTHANDEL FOR DYREVENNER

Det er ikke alltid like lett å vite om det du handler på nettet er trygt og sikkert å bruke for din beste venn. Det har vi i VESO gjort noe med. 

I over 30 år har VESO Apotek vært Norges fremste leverandør av legemidler og handelsvarer til veterinærer.
Vi leverer varer til NMBU, VetFamily, AniCura, Evidensia, EMPET; VetXL og mange andre klinikker i hele Norge!

Nå gjør vi vår kompetanse og våre veterinærgodkjente produkter tilgjengelige også for deg som dyrebutikk. Gjennom vår netthandel for dyrebutikker vil du nå kunne handle det beste til din firbente venn: Trygt, raskt og enkelt. 

I netthandelen finner du:

  • Utelukkende trygge produkter som veterinærer i Norge har brukt i lang tid. 
  • Anerkjente veterinære produkter, som alle er godkjente av våre veterinærer. 
  • Nyttig informasjon, tips og triks for deg og kjæledyret ditt. All informasjon fra oss vil være laget og godkjent av våre høyt kvalifiserte veterinærer og farmasøyter. 

VI PÅ VESO APOTEK KAN DYREHELSE

VESO Apotek holder til på Vestby like syd for Oslo, og sender til alle deler av landet. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, helt fra produktene lages på fabrikken og til de dukker opp i posten hjemme hos deg. Med mer enn 30 års erfaring er VESO Apotek en veletablert og anerkjent leverandør med konkurransedyktige priser. 

Bak netthandelen står en driftig gjeng med erfarne folk, som alle er genuint opptatt av dyr og dyrs velferd og helse. Hos oss finner du apoteker med lang erfaring, dyktige farmasøyter, en engasjert dyrepleier og dedikerte veterinærer. 

Hos oss skal du finne de beste, tryggeste og ledende produktene til din beste venn. Alle produkter du finner hos oss er godkjent av våre veterinærer. Vi vil alltid være behjelpelige dersom du har produktspørsmål, og jobber kontinuerlig med å gjøre din opplevelse som kunde bedre. 

VELKOMMEN TIL APOTEKET DYRENE ALLTID HAR ØNSKET SEG!

Min side