Til toppen

ZooLac Propaste og Multipaste

 

ZooLac serien er velkjent for mange og en sann venn i nøden når hunden, katten eller hesten din sliter med enten løs mage eller diaré. En av de største fordelene med ZooLac som fôrtilskudd er at det er velsmakende og svært lett å gi. De aller fleste dyr ber faktisk om mer! 

ZooLac Propaste

Med et høyt innhold av probiotika til stabilisering av fordøyelsen og balansering av bakteriefloraen i mage-tarmkanalen er ZooLac Propaste noe enhver dyreeier bør ha liggende hjemme. Zoolac Propaste inneholder flere forskjellige arter nyttige og naturlig forekommende bakterier med veldefinert effekt. Bakteriene komplementerer hverandre og gir tarmfloraen de besteforutsetninger for å virke optimalt. Først og fremst sørger ZooLac Propaste for at skadelige bakterier ikke klarer å angripe tarmveggen. De hindrer også de skadelige bakteriene fra å formere seg ved å konkurrere med dem om næringsstoffer, og steder å sette seg fast. 

Mange har stor nytte av å bruke ZooLac Propaste til hunder med senstiv mage, og særlig forebygende i situasjoner der løs mage kan oppstå - slik som ved bytte av fôr og i stressende situasjoner. 

ZooLac Multipaste

I ZooLac Multipaste finner du hele fem gunstige effekter i samme tube. Den unike komposisjonen med vinasse, leirmineralet Zeolit og gjærcellefragmenter sørger for å:

- Binde væske slik at konsistensen på avføringen blir fastere

- Binde skadelige bakterier og deres giftstoffer

- Støtte de gunstige bakteriene i tarmfloraen slik at de kan vokse og utkonkurrere de skadelige bakteriene. 

- Stimulerer dyrets immunforsvar i tarmen

- Beskytter cellene i tarmen slik at de skadelige bakteriene ikke fester seg

ZooLac Multipaste er med andre ord et viktig hjelpemiddel å ha i skapet når hunden din får akutt diare. Også Zoolac Multipaste har svært høy smaklighet og er lett å gi. Det er god holdbarhet også etter åpning

 

Sorter

Zoolac Multipaste, 8x15 ml

Fôrtilskudd ved akutt diaré til alle dyr.
929685

Zoolac Multipaste, 6x32 ml

Fôrtilskudd ved akutt diaré til alle dyr.
867098

Zoolac Multipaste, 4x60 ml

Fôrtilskudd ved akutt diaré til alle dyr.
960080

Zoolac Propaste, 8x15 ml

Probiotikum til alle dyrearter.
921730

Zoolac Propaste, 6x32 ml

Probiotikum til alle dyrearter.
936680

Zoolac Propaste, 4x60 ml

Probiotikum til alle dyrearter.
898917

Det er midt på natten og det pipes intenst rett ved øret ditt – jeg må ut – nå! Du hiver på deg morgenkåpen (hvis du rekker) og stormer mot døren i bekmørket med ivrige poter hakk i hel. "Puh – rakk det!", tenker du kanskje i det du slipper en stresset kompis ut foran deg. Da har du akkurat rukket å bli så våken at du merker at den ene foten er unormalt våt og klissete…