Til toppen

SureFlap DualScan Cat Flap Katteluke Hvit, 1 stk

Produktnummer: 603214
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sureflap DualScan passer godt for deg som har flere katter og ønsker mulighet for å kunne regulere hvilke som skal få gå fritt ut og inn og om noen kun skal holdes inne

Sureflap DualScan passer godt for deg som har flere katter og ønsker mulighet for å kunne regulere hvilke som skal få gå fritt ut og inn og om noen kun skal holdes inne. Har du f.eks 2 katter og 1 skal ha fri tilgang ut/inn, men ikke den andre så programmerer du enkelt inn dette.

Egenskaper:
Det er enkelt å omprogrammere kattedøren etter hvert som behovene endrer seg. Det er også en sikkerhetsinnstilling som gjør at om katten som ikke har fri tilgang ut/inn alikevel skulle komme seg ut gjennom f.eks et åpent vindu, kan den alikevel komme inn igjen i huset med DualScan luken. Det er også 4-veis manuell låsing på luken. Sureflap kattedør har vunnet en rekke internasjonale priser for sin geniale teknologi, enkelhet i bruk og design. Med Sureflap kattedør slipper du å oppleve at andre katter og dyr kommer på uønsket beøk i ditt hjem. Sureflap kattedør slipper kun inn din/dine katter!

Størrelse:
Dette er standard størrelsen av Sureflap DualScan kattedør; til større katter som Main Coon, Norsk skogkatt++ anbefales Sureflap XXL versjonen. En kattedør som leser din katts ID chip, fungerer på alle chip typer. I tilegg fungerer de på RDIF brikkene som kan kjøpes separat. Katten trenger ingen halsbånd eller annen merking. Programmeres enkelt med kun en knapp. På Sureflap kattedør kan du registrere opptil 32 katter hvis behovet for det melder seg. Sureflap er batteridrevet med vanlige AA batterier, du slipper strømkabler. Varsling i god tid før batteriene må byttes. Batterienes levetid er normalt over 6 mnd.

Info:
Leveres med effektiv tettelist for å forhindre trekk. Sureflap DualScan kattedør passer til alle normale katter og monteres enkelt og raskt i dør, vindu eller vegg. Ved montering i glass anbefaler vi bruk av en glassmester/fagmann. Montering i dør og vegg gjør du enkelt selv. Er det stål/metall i området døren skal monteres i, må adapter for montering i stål/glass benyttes da metall kan forstyrre microchip leseren. Ved montering i vegg benyttes forlengerene, antallet er avhengig av din veggtykkelse.  Dersom du har metall i døren eller der du skal montere kattedøren så må du benytte en adapter.

Øvrige produkter Katteluker
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 1 stk