Til toppen

Det katten din burde ønske seg til jul!

Lurer du på hva du skal kjøpe til katten din i år, eller har du en katteeier i familien og leter etter en gave til å legge under treet? Her finner du våre beste gavetips til dem med poter og til alle crazy cat ladies der ute! Gaver du kan gi med god samvittighet, og som garantert kommer til nytte! Alt sammen er selvsagt anbefalt og testet av båre veterinærer og våre pelskledde produkttestere Esther og Oda. 


Tingene alle katteeiere burde ha hjemme!

Noen ting bør man alltid ha i bakhånd som katteeier, enten om uhellet skulle være ute eller det plutselig røyner på med løs mage. Da er det fint å ha et solid og godt førstehjelpsskrin i sekken, og en tube ZoolLac på hyllen. Våre førstehjelpsskrin til katt er satt sammen av våre veterinærer, og laget av robust materiale. De skal holde lenge! Aptus Relax er et annet produkt som seiler opp som en stor favoritt hos mange katteiere om dagen. Denne lille godbiten kan gjøre både pels og potestell til en langt hyggeligere affære for alle parter!

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Liten, 1 stk

Liten Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600916

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Stor, 1 stk

Stor Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600915

Julegavene med ekte omtanke for kongen og dronningen i huset

Det er mange små (store) konger og dronninger med poter der ute. Kattene våre vet å kreve det beste, og meste av oss til hverdags - da må det samme selvsagt gjelde julegavene! Storfavorittene blant oss veterinærer i VESO ligger i produktene Aptus Relax, Anxitane og Feliway. Stressede katter rundt jul og nyttår vil ingen ha, og disse produktene hjelper katten din og deg til en mer stressfri hverdag. I tillegg er det alltid lurt å ha nødvendig førstehjelpsutstyr lett tilgjengelig om uhellet først er ute. 

Sorter Navn (a > å)

Aptus Bucacat Tannpasta, 45 g

Enzymbasert munnhygienisk pasta til katt.
921416

Feliway Classic Spray, 20 ml

Beroligende feromoner til katt.
934630

Feliway Classic Spray, 60 ml

Beroligende feromoner til katt.
863645

Feliway Friends m/ Diffuser, 48 ml

Beroligende feromoner til katt. Brukes når det er problemer mellom katter.
911776