Til toppen

De nyttigste gavene til hesten din!

Lurer du på hva du skal kjøpe til hesten din i år, eller har du en hestejente eller ponnymamma i familien og leter etter en gave til å legge under treet? Her finner du våre beste gavetips til alle hesteelskere der ute! Gaver du kan gi med god samvittighet, og som garantert kommer til nytte! Alt sammen er selvsagt anbefalt og testet av båre veterinærer og våre pelskledde produkttestere Eirik og Prinsen. 


Tingene du alltid bør ha lett tilgjengelig i stallen

Noen ting bør man alltid ha i bakhånd i stallen, enten om uhellet skulle være ute eller det plutselig røyner på med løs mage i forkant av et viktig stevne. Da er det fint å ha et solid og godt førstehjelpsskrin i nærheten, og en tube ZooLac på hyllen. Våre førstehjelpsskrin til hest er satt sammen av våre veterinærer, og laget av robust materiale. De skal holde lenge og tåle å både være i stallen og med på stevner! Adu finner også det du trenger til førstehjelp på mennesker, godt å ha det og, alle som holder på med hest vet jo at ting kan skje. 

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Stor, 1 stk

Stor Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600915

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Liten, 1 stk

Liten Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600916

Gavene for deg som virkelig bryr deg om hesten din

For oss hesteelskere er det ikke så viktig hva vi selv spiser til frokost, eller hvor ryddig det er hjemme, er det vel? Så lenge kvaliteten på høyet er god, og boksen møkket har vi ro i hjertet. Det samme gjelder julegavene! Et tilskudd som sikrer hesten din sunne ledd, eller ro i magen er kanskje vel så fin gave som mye annet?  Eller hvorfor ikke passe på å kjøpe en sjampo som virkelig renser i dybden, det er det mange koder der ute som kan trenge etter en sølete høst og leirete paddocker. Allerderm Scrub inneholder 3% klorheksidin og minimerer binding av mikroorganismer til huden uten å tørke den ut. 

Sorter Navn (a > å)

Dermacetic Spray Conditioner, 300 ml

En mild balsamspray for hyppig bruk til alle dyr.
814143

Dermoscent Essential 6® Spot-On til Hest, 4x30 ml

Multifunksjonell hudpleie til hest. For alle hud- og pelstyper.
912811

Equitop Gonex Granulat, 750 g

Fôrtilskudd til hest som gir naturlig næring til ledd og kan medvirke til økt bevegelighet.
868150

Equitop Myoplast Granulat, 1,5 kg

Fôrtilskudd for hestens muskulatur.
964509

Quick Fix til Hest, 30 ml

Høykonsentrert pre- og probiotisk pasta fra Protexin® til hest.
910897