Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

IKKE BRUK Clinitest Rap Covid19 Selvtest (UTGÅTT), 5 stk

Produktnummer: 933904

Selvtest for påvisning av COVID-19.

Hva brukes testen til

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test er en hurtigtest for påvisning av COVID-19 virusinfeksjon (SARS-CoV-2 antigen). Fordelen med hurtigtester er at de i løpet av 15 minutter kan gi deg en indikasjon på om du er smittet eller ikke av COVID-19.

Hvordan fungerer testen 

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test er basert på immunokromatografi.. Testkassetten har en membran som er behandlet med høysensitivemonoklonale antistoffer som påviser nukleokapsidprotein fra SARS-CoV-2 for prøver tatt i fremre nese.

Hvem passer testen for

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test kan benyttes innen de ti første dagene etter at det er oppstått symptomer på COVID-19. Vær oppmerksom på at testen gir en indikasjon på om du er smittet eller ikke på testtidspunktet. Testen kan ikke benyttes som eneste grunnlag for å utelukke eller påvise COVID-19 virusinfeksjon.

Hva gjør man ved positivt eller negativt svar

Ved positivt prøveresultat skal du oppsøke medisinsk personell som anbefalt av helsemyndighetene for ny testing, oppfølging, registrering og smittesporing. Et negativt prøveresultat utelukker ikke en COVID-19 virusinfeksjon. Ved symptomer eller mistanke om COVID-19 skal du oppsøke medisinsk personell for ytterligere testing.

Hvordan tar man testen

Se vedlagt link. Her finner du en trinn for trinn brukerveileder med tekst og bilde. I tillegg ligger det en video som viser hvordan man tar testen. Har du spørsmål om CLINITEST COVID-19 Antigen Self-Test, kan du sende inn spørsmål ved å trykke på KONTAKT OSS knappen nederst på hjemmesiden: https://www.clinitest.siemens-healthineers.com/no

Clinitest Rapid COVID-19 Antigen Self-Test er CE merket og EU godkjent

Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 5 stk