Skip to main content
Til toppen

Wepharm WeDental Enzymtannpasta, 100 ml

Produktnummer: 603351
EAN: 5600757920474
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Enzym-tannpasta med antibakteriell og anti-plakk virkning som bidrar til god munnhygiene.

Egenskaper
Dette er en smakfull tannpasta som inneholder bl.a. sorbitol, lysozym og sink som motvirker plakk og belegg. WeDental® stimulerer det naturlige miljøet i munnhulen gjennom en kombinasjon av fem enzymer som gjenoppretter det naturlige forsvaret i spyttet og forebygger xerostomi (tørr munn).  WeDental® har utviklet et effektivt og skånsomt system med slipende effekt ved å tilføre silikon (Silicone Abrasive Complex) i pastaen.  

Bruksanvisning
Hvis du bruker en spesialtannbørste for hund eller katt, tar du tannpastaen direkte på  tannbørsten og pusser tennene daglig med WeDental®.  I tilfeller der det er vanskelig å pusse, gir man en tilpasset dose i munnen.  

For hunder: legg tannpastaen mellom gummen og leppene på hver side av munnen.  
For katter: legg tannpastaen mellom gummen og leppene på hver side av munnen, eller på  poten, så katten kan slikke i seg tannpastaen.  Ved behov kan WeDental® brukes daglig. Om nødvendig bør tennene renses først hos veterinæren.

Et pumpeslag = 1 dose  
Små hunder og katter (<10 kg):  1 dose per dag  
Hunder mellom 10-20 kg:  2 doser per dag  
Hunder > 21 kg: 3 doser per dag

Forsiktighetsregler ved bruk. Hvis produktet kommer i kontakt med øyne, rens nøye med rennende vann. Oppbevaring:  WeDental® skal oppbevares i romtemperatur (15-25ºC) på et tørt sted beskyttet mot direkte  sollys. Tom flaske med restinnhold skal kastes i henhold til lokal renovasjonspraksis.  Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Øvrige produkter Annet
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 100 ml
Min side