Til toppen

VESO OVERFLATEDESINFEKSJON VET, 1000 ML

Produktnummer: 600917
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Bredspektret desinfeksjonsmiddel til offentlig og privat bruk. Dreper raskt og effektivt bakterier, sopp og ulike virus. Produktet er godkjent av Statens Legemiddelverk til teknisk bruk innen helse og sykepleie.

Egenskaper
Aktive innholdsstoffer er Hypoklorsyre (HCOL) 0,2 g/kg. Produktet er testet og funnet effektivt mot bakterier, sopp og virus i henhold til Europeisk standard. Innkapslede virus, som for eksempel coronavirus, inaktiveres etter 1 minutt, alle typer virus uskadeliggjøres etter 2 minutter. Velegnet til desinfeksjon av ikke porøse overflater som tåler vann, slik som stål, aluminium, plastikk og glass. Ikke egnet til tekstiler, lær og andre porøse materialer.

Godkjenning
Produktets unike sikkerhetsprofil gjør det meget velegnet til bruk både i husholdningen, og innenfor offentlig sektor. Produktet er godkjent av statens legemiddelverk til teknisk bruk innen helse og sykepleie. 
Produktet er ikke klassifisert som farlig i henhold til CLP forordningen Eg. Nr. 1272/2008.

Bruksanvisning
Benytt 50 ml væske per m2 på synlig rene og tørre overflater. Produktet skal ikke fortynnes og er klart til bruk. Forsikre deg om at overflaten holdes fuktig i 5 minutter for full bakteriell, virucidal og soppdrepende effekt. La overflaten lufttørke. Det er ikke behov for å skylle etter bruk.

Innhold Aktive innholdsstoffer er Hypoklorsyre (HCOL) 0,2g/kg
Øvrige produkter Desinfeksjon
Pakningsstørrelse 1000 ML
Nyhet

VESO HÅNDDESINFEKSJON, 50 ML

VESO hånddesinfeksjon er et alkoholbasert desinfeksjonsmiddel med 80% alkohol til bruk på hender.
600692