Til toppen

Plaqtiv+ oc Vanntilsetning Til Hund og Katt, 500 ml

Produktnummer: 960456
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Plaqtiv+® Vanntilsetning 500ml bruker den patenterte Xpersiv™-teknologien for å fange opp mineraler, hemme modning av biofilm og dermed dannelse av tannstein.

Egenskaper
Plaqtiv+ en en tannpleie serie som skal gjøre det enklere for dyreeiere å etablere en daglig rutine.  Målet er alltid tannpuss 7 dager i uken, men det kan være utfordrende å gjennomføre. Tannpuss kan være stressende både for dyr og eier.  Målet med denne serien er å øke antall eiere som tar oralhygienen på alvor også hos dyrene sine.

Plaqtiv+'s patenterte Xpersiv-teknologi binder mineralene i spyttet slik at de ikke er tilgjengelige for bygging av tannstein. Dette reduserer tannsteinsoppbygging også.

Innhold
De aktive ingrediensene er

-Disodium EDTA Dihydrat -> Binder magnesium, jern og kalsium
-Tri-sodium citrat dihydrat -> Binder magnesium, jern og kalsium
-Citric acid anhydrous -> Bindende agent og pH buffer, justerer pH i løsningen slik at alle bindende agenter er aktive.
-Zinc chlorid -> Binder flyktige svovelforbindelser for umiddelbar friskere pust.

Bruksanvisning
Vanntilsetning er det aller enkleste produktet i Plaqtiv+ serien.  Hell 2 korker med tilsetningen i 6 dl vann, eller 4 korker i 1,2 liter.  Hunden eller katten skal ha vann med vanntilsetning hele tiden.  Vanntilsetningen er VOHC godkjent, og har vist at tannsteinoppbygging kan reduseres med 21% i løpet av 3 måneder når den brukes daglig. 500ml flaske. Vanntilsetningen passer best til dyr som ikke har andre drikkevannskilder.

Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 500 ml