Til toppen

Nutramax Laboratories

Siden 1992 har Nutramax Laboratories utviklet produkter for mennesker og deres kjæledyr. Nutramax Laboratories Veterinary Sciences, Inc. ligger i Lancaster, South Carolina, og forsker og utvikler produkter av høy kvalitet for å støtte god dyrehelse. Nutramax Laboratories Consumer Care, Inc., som ligger i Edgewood, Maryland, fokuserer på forskning og utvikling av produkter for å fremme forbrukernes helse. Nutramax Manufacturing, Inc. produserer produkter både i South Carolina og Maryland.

Nutramax Family of Companies har blitt en bransjeleder innen å sette og overholde høye standarder innen produksjon og kvalitetskontroll. Vi gjennomfører og støtter kontinuerlig laboratorieforskning og kliniske studier av produktene våre. Mange av disse studiene er publisert og/eller presentert i medisinske, veterinære og andre helserelaterte tidsskrifter og publikasjoner. Vi tror vår virkelige styrke og fremgang kommer fra den talentfulle gruppen av ansatte som jobber sammen som et team.

For mer informasjon om Nutramax og deres produkter, klikk her.

Sorter

Cosequin ASU, 700 g

Fôrtilskudd for ledd med glukosamin, kondrotoinsulfat og hylauronsyre til hest.
601198

Dasuquin Tyggetab til Hund Under 25 kg, 80 stk

Fôrtilskudd for ledd med glukosamin, kontroitin og ASU til hund.
801168

Dasuquin Tyggetab til Hund Over 25 kg, 80 stk

Fôrtilskudd for ledd med glukosamin, kontroitin og ASU til hund.
968737

Dasuquin Kapsler til Katt, 60 stk

Fôrtilskudd for ledd med glukosamin, kontroitin og ASU til katt.
904335
Dasuquin for stive ledd

Gamle hunder, hunder av stor rase og hunder som utsettes for stor belastning i form av høy aktivitet kan alle ha behov for ekstra støtte til leddene sine. Dette kommer av at leddbrusken hos disse gruppene er utsatt for større skade og/eller belastning enn hos ande hunder. De bakenforliggende årsakene til dette varier, men la oss først snakke litt mer om hvordan ledd er bygget opp.