Skip to main content
Til toppen

Ekyflex Mobility til Hest, 1 liter

Produktnummer: 603186
EAN: 3401144565764
Lagerbeholdning:
Audevard
inkl. mva.

Fôrtilskudd som kan støtte hestens muskler mot ubehag og stivhet og støtter normal bevegelse av leddene.

Egenskaper:
Inneholder Djevelklo (Harphagophyton procumbens) som er spesielt egnet for hester med ømme ledd og muskler. Rotknollene til Djevelklo iinneholder glykosider, blant annet Harpagoside.
Engsøt (Flipendula ulmaria) inneholder store mengder salisylsyre.
Kjerringrokk (Equisetum Arvense) har et naturlig høyt innhold av kiselsyre (kisel), som bidrar til å holde bindevevet elastisk.
I tillegg inneholder Ekyflex Mobility også hyaluronsyre og vitamin C. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som har en geléaktig konsistens og binder vann. Hyaluronsyre virker som et smøremiddel og en støtdemper i bevegelige deler av kroppen, inkludert i ledd og bindevev. Vitamin C (askorbinsyre) er en antioksidant som bidrar til en lang rekke viktige funksjoner i hestens kropp. Vitamin C styrker immunforsvaret, bidrar til beskyttelse av cellene mot oksidativt stress og er viktig for dannelsen av bindevev. Sterk fysisk aktivitet øker behovet for vitamin C.

Ekyflex Mobility er et godt valg for hester hvor støtte for den naturlige bevegelsen av muskler og skjelett er ønskelig. Det er ikke uvanlig at eldre hester blir stivere og mindre bevegelige med årene. Ekyflex Mobility er derfor spesielt egnet for seniorhester som fortjener bevegelsesfrihet i høy alder.
OBS: Ekyflex Mobility inneholder djevelens klo-ekstrakt (Harphagophyton procumbens), en ingrediens oppført på hestesportens dopinglister. Sjekk alltid gjeldende regler i de enkelte forbund før start av løp og konkurranser.

Dosering:
30 ml daglig som toppdressing på fôret eller direkte i munnen med sprøyte. Kan gis daglig i 1 måned, året rundt eller av og til.
1000 ml - tilsvarer 33 dagers forbruk.
MERK FØLGENDE! Rist flasken grundig før bruk.

Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 1 liter
Min side