Skip to main content
Til toppen
Alt du trenger å vite om ZooLac Propaste og ZooLac Multipaste

Alt du trenger å vite om ZooLac Propaste og ZooLac Multipaste

ZooLac serien er velkjent for mange og en sann venn i nøden, når dyret ditt sliter med enten løs mage eller diaré. En av de største fordelene med ZooLac som fôrtilskudd er at det er velsmakende og svært lett å gi. De aller fleste dyr ber faktisk om mer! Det er også fint å vite at det er helt trygt å benytte til ALLE dyrearter. Både hunder, katter, hester, kaniner, storfe og småfe har godt av en dose ZooLac i ny og ne.

ZooLac Propaste

Med et høyt innhold av probiotika for stabilisering av fordøyelsen og balansering av bakteriefloraen i mage-tarmkanalen er ZooLac Propaste noe enhver dyreeier bør ha liggende hjemme. Zoolac Propaste inneholder flere forskjellige arter nyttige og naturlig forekommende bakterier med veldefinert effekt. Bakteriene komplementerer hverandre og gir tarmfloraen de besteforutsetninger for å virke optimalt. Først og fremst sørger ZooLac Propaste for at skadelige bakterier ikke klarer å angripe tarmveggen. De hindrer også de skadelige bakteriene fra å formere seg ved å konkurrere med dem om næringsstoffer, og steder å sette seg fast. 

Mange har stor nytte av å bruke ZooLac Propaste til hunder med senstiv mage, og særlig forebygende i situasjoner der løs mage kan oppstå - slik som ved bytte av fôr og i stressende situasjoner. Andre grupper som nyter svært godt av ZooLac Propaste er unge dyr. Unge dyr skal tåle mye, og møte mye for første gang. Særlig i situasjoner der de flytter fra mor, eller man endrer fôring vil vi anbefale å gi ZooLac Propaste jevnlig for å forebygge løs mage og styrke den naturlige tarmfloraen. 

 

ZooLac Multipaste

ZooLac Multipaste er neste generasjon ZooLac! I tillegg til alle de gunstige effektene i Propaste basen finner du i ZooLac Multipaste en unik komposisjon av vinasse, leirmineralet Zeolit og gjærcellefragmenter. Sammen sørger de for at du i ZooLac Multipaste finner  hele fem gunstige effekter i samme tube!

  1. Binde væske slik at konsistensen på avføringen blir fastere
  2. Binde skadelige bakterier og deres giftstoffer slik at skade på tarmens celler minimeres
  3. Støtte de gunstige bakteriene i tarmfloraen slik at de kan vokse og utkonkurrere de skadelige bakteriene
  4. Stimulerer dyrets immunforsvar i tarmen ved å øke produksjonen av antistoffer
  5. Beskytter cellene i tarmen slik at de skadelige bakteriene ikke fester seg

ZooLac Multipaste er med andre ord et viktig hjelpemiddel å ha i skapet når hunden din får akutt diare. Sier Veterinær Solveig Sveri i VESO Apotek. 

Også Zoolac Multipaste har svært høy smaklighet og er lett å gi, akkurat som storesøster ZooLac Propaste. 

 

Min side