Til toppen

Dermoscent Pyoclean® Wipes Hund/Katt, 1x20 stk

Produktnummer: 826302
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Rensende våtservietter til hjelp for optimal kontroll av hudinfeksjoner hos hund og katt. Brukes etter anbefaling fra veterinær.

Egenskaper
Rensende våtservietter til hund og katt uten såpe og alkohol, spesielt utviklet for å optimalisere behandlingen av lokaliserte hudinfeksjoner hos hunder og katter. Våtserviettene inneholder et naturlig antimikrobielt patentert kompleks: PhytoC-2®. PYOclean® Wipes gjør det mulig å enkelt rense, berolige og hydrere utsatte områder, også de som er vanskeligst å nå, for eksempel hudfolder på kroppen og i ansiketet og mellom tærne.

Bruksanvisning
Rengjør de berørte områdene en eller flere ganger om dagen, eller i henhold til din veterinærs anbefaling.
Våtserviettene er til engangsbruk, og er 100% nedbrytbare i miljøet. Forsegl posen etter hver gang for å opprettholde produktets effektivitet.

Innhold
Våtserviettene inneholder det naturlige komplekset PhytoC-2® som inneholder blant annet antiseptisk essensiell olje fra cajeput. PYOclean® Wipes er også beriket med beroligende allantoinekstrakt og vegetabilsk hampolje, som er rik på essensielle fettsyrer (omega 3 og -6). Formuleringen av rensebasen inneholder et saponariarotekstrakt og lipoaminosyre fra grønne epler.

Innhold Patentert kompleks PhytoC-2® (inneholder blant annet antiseptisk essensiell olje fra cajeput), allantoinekstrakt og vegetabilsk hampolje (rik på essensielle fettsyrer omega 3 og -6), saponariarotekstrakt og lipoaminosyre fra grønne epler.
Pleieprodukter Wipes og pads
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 1x20 stk