Til toppen

Dermoscent Essential 6® Spot-On Hund 20-40 kg, 4x2,4 ml

Produktnummer: 841177
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Spot-on dråper til hund. For alle hud- og pelstyper, styrker hudens naturlige barriære.

Egenskaper
Bevarer og gjenoppretter helheten i det hydrolipide laget i huden. Bedrer balansen i hudens økosystem. Rengjør og hjelper mot hudirritasjoner som følge av uttørring av huden. Hjelper med å redusere røyting (utenom sesong), og styrker pelsens vekst. Virker som antioksidant ved å beskytte mot frie radikaler.

Innhold
100% naturlige aktive ingrediensene: en synergi av 10 essensielle oljer (nellik, kamfer, berglyng, rosmarin, gurkemeie, oregano, lavendel, peppermynte, tea tree og sedertre ), hampolje og neemolje, rik på essensielle fettsyrer og E-vitamin.

Bruksanvisning

  • Bryt og fjern toppen av pipetten ved å brette den en gang fremover og en gang bakover, flytt hårets hår til side og påfør all Essential 6® spot-on mellom skuldrene til dyret, på en eller to flekker, direkte på huden.
  • For å oppnå et optimalt og varig resultat, anbefales det å starte med en første behandling 2 måneder på rad, med en pipette per uke, etterfulgt av 1 pipette annenhver uke som regelmessig og kontinuerlig behandling, så lenge det er nødvendig.
  • Det er ikke nødvendig med massasje; produktet fordeler seg over hele dyrets kropp etter påføring.
  • Det anbefales ikke å bade dyret i løpet av de to dagene før og de to dagene etter påføring. For å fjerne eventuelle rester av produktet kan dyr med lang eller rikelig pels børstes dagen etter påføringen.
  • Testet av veterinærer i flere land og har i studier vist meget gode resultater.
Innhold 100% naturlige aktive ingrediensene: en synergi av 10 essensielle oljer (nellik, kamfer, berglyng, rosmarin, gurkemeie, oregano, lavendel, peppermynte, tea tree og sedertre ), hampolje og neemolje, rik på essensielle fettsyrer og E-vitamin.
Pleieprodukter Øvrig pleie
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 4x2,4 ml