Til toppen

Pet's Relief Atopi-3, 200 ml

Produktnummer: 600998
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Flytende fôrtilskudd til hund og katter med atopi og/eller overdreven røyting.

ATOPI-3 inneholder en komplett og balansert sammensetning av EPA, DHA, sink, MSM, Vitamin E, Vitamin C og Vitamin A. Produktet er tatt frem av veterinære spesialister innen hudsykdommer, og dets unike sammensetning hjelper til med å opprettholde hudbarriæren, fremmer sårheling, bidrar til å holde hudbetennelser under kontroll og støtter nøytraliseringen av frie radikaler gjennom antioksidanter.

Forskning viser at:

  • Støttebehandling med balanserte tilskudd av EPA og DHA fører til redusert bruk av medisiner til hunder som sliter med allergi, signifikant reduserer kløe, hårtap samt forbedrer pelskvaliteten.
  • Sink spiller en viktig rolle i reguleringen av kroppens immunsystem, i sårheling og i keratinisering. Tilskudd av sink kan gi økt kvalitet på både pels og hud.
  • MSM (methylsulnylmethan) er i forsøk vist å gi en signifikant reduksjon i kløe, samt virke dempende på innflammasjonsresponser i huden.
  • Vitamin E og C er begge naturlige antioksidanter som beskytter hudcellene mot oksidativt stress. Det er vist at hunder som sliter med atopi har stor nytte av tilskudd med antioksidanter.
  • Vitamin A spiller en viktig rolle i å opprettholde de ytre cellelagene i huden.

Administrering:

Tilskuddet gis en gang daglig. Enten via foret, eller direkte i munnen. For å se full effekt bør behandling pågå sammenhengende i 6 uker. Fortsatt behandling etter dette er å foretrekke for hunder eller katter som sliter med allergi.

Dosering hund:

5 kg – 1,5ml/dag

10kg – 3 ml/dag

20kg – 6ml/dag

30kg – 9ml/dag

40kg – 12ml/dag

Dosering katt: 5 kg – 1,5ml/dag

Innhold EPA, DHA, ZINC, MSM, E-vitamin, C-vitamin og A-vitamin.
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 200 ml