Til toppen

Møt oss i VESO

Lena er utdannet dyrepleier fra Veterinærhøyskolen og har jobbet som dette siden 2011. På klinikken har hun stort sett arbeidet med litt av alt, men trivdes ekstra godt med å jobbe med tenner. Hjemme i Våler bor hun med sin samboer og deres to barn. Lena har alltid hatt hund, alt fra border collie til bichon frise. Nå deler de huset med golden retrieveren Izi. I mange år har hun drevet med hest og gått mange ridekurs samt hatt hest på fôr. Nå rir hun 1 gang i uka i Våler. Lena er også veldig glad i de minste pasientene og har hatt både marsvin og rotter.
Lena Nygaard, Autorisert dyrepleier
Camilla liker de aller fleste dyr både med og uten pels, og har opp gjennom hatt både hest, hund og katt. De nyeste tilskuddene til familien er to omplasseringskatter, som ser ut til å ha funnet seg godt til rette, og som er spesialt fornøyde med at matmor har mye hjemmekontor. Camilla er utdannet veterinær i Australia og har fartstid som veterinær fra en rekke eksotiske steder i verden, blant annet Fransk Guyana. Camilla brenner for at alle dyr skal ha tilgang på trygge produkter på nett., det et viktig bidrag til god dyrevelferd.
Camilla Velvin, Veterinær
Emelie er VESOs ubestridte kattedame. Hjemme har hun for øyeblikket de to birstiske korthårskattene Oda og Esther, men vi ser ikke bort fra at det blir flere etter hvert. Emelie er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole og har jobbet ved smådyrklinikk før hun begynte i VESO.
Emelie Almsten, veterinær
Solveig er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole og har jobbet mange år som veterinær for både store og små dyr før hun begynte i VESO. Hun synes spesielt det er spennende med hud og tenner, men trives også godt ute hos produksjonsdyrene. Selv har hun hatt hest, vaktler, akvarium og hund opp gjennom, men for øyeblikket er det bare hunden Hufsa og fire høner hjemme.
Solveig Bugge Sveri, Veterinær
Kristian har jobbet i VESO siden 2019. Han er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole, og har bakgrunn fra klinikk der han var spesielt interessert i kirurgi. Han har også jobbet i flere legemiddelfirmaer, og kjenner bransjen godt. Hjemme har Kristian hunden Doris - en skikkelig eventyrmiks med et hjerte av gull.
Kristian Natland, veterinær