Til toppen

Aptus Nutrisal Pulver Til Hund og Katt, 10x25 g

Produktnummer: 854483
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Nutrisal er et tilskuddsfôr til hund og katt. Det er beregnet for å erstatte væsketap samt å opprettholde væske- og saltbalansen.

Egenskaper:
Nutrisal er et tilskuddsfôr til hund og katt. Det er beregnet for å erstatte væsketap samt å opprettholde væske- og saltbalansen. Nutrisal gir reduksjon av akutte opptaksforstyrrelser itarmsystemet. Kan også gis til hunder med høyt aktivitetsnivå og på varme dager.

Bruksområder:
Nutrisal inneholder lett fordøyelig sukker og salter. Pulveret skal blandes med vann. Blandingen tilfører væske, salter og energi når dyret trenger det som f.eks. ved:
- Akutt og ukomplisert diaré og i påfølgende rekonvalesensperioder
- Høy prestasjon (brukshunder)
- Lengre reiser
- Varme dager

Det anbefales å rådføre seg med veterinær før produktet tas i bruk.

Bruksanvisning:
En pose (25 gram) løses opp i 1 liter vann. Gi minimum ½-1 dl væske/kg pr. dag. Katter kan drikke litt mindre enn hunder. Oppløsningen tilbys som drikkevann med fri tilgang. Anbefalt brukstid 1-7 dager. Bruksferdig blanding er holdbar i 24 timer. Blandingen har nøytral smak og er uten farge.

Innhold Dekstrose (72,0%), maltodekstrin (19,4%), natriumklorid (4,8%), kaliumklorid (2,7%), kaliumsalter av organiske syrer (kaliumsitrat) (1,1%).
Oppbevaringsbetingelser 15-25 grader
Pakningsstørrelse 10x25 g