Til toppen
Zlatan

Zlatan

Lyst til å bli bedre kjent med nyansettelsene i VESO Dyrehelse? Møt Zlatan, tidligere Malmöbo og stallgangster, nå rolig sofagris som trives på tur, og med rolige morgener. Her svarer han på 6 kjappe spørsmål fra vår journalist!

Hvorfor ville du ta del i VESOs testpanel?

Jeg er alltid klar for en utfordring, her var det mulighet både for å treffe damer og for å smake på nye ting. Klart jeg måtte bli med.

Hvis du skulle beskrevet det selv med tre ord?

Rufsete, kosete og tøff.

Hva er dine dårligste egenskaper?

Jeg vet ikke om jeg har noen? Eieren min ville kanskje sagt at jeg til tider kan være litt for tøff. Da hender det at jeg får lyst til å slåss med andre hanhunder.

Hva liker du best med å jobbe for VESO?

Det må helt klart være at de andre på min avdeling er tisper – jeg mener damer! Det synes jeg er flott for hverdagen min. Det hadde ikke vært på langt nær like gøy om det var andre hannhunder. Der har jeg et forholdsvis stort behov for å tøffe meg, og av en eller annen grunn ender det ofte opp med at tanten min må sy meg sammen etterpå.

Hva er dine hemmelige talenter?

Rottejakt. Jeg ser kanskje ikke sånn ut, men back in the days var jeg en skikkelig råtass på å fange både mus og rotter i stallen. Det skulle jeg gjerne gjort mer av, men det ser ikke ut til at det blir mye av det hos VESO. Der har de alt for god skadedyrkontroll på plass.

Hva er din største lidenskap?

Jeg har mange, men damer, sofakos og en rotte- eller kattejakt i ny og ne sier jeg aldri nei til.

Hva er det beste produktet du har testet så langt hos VESO?

Det må være tannpastaen fra Virbac. Når man først stoisk skal gå gjennom det maset med all den pussingen, så kan i alle fall pastaen smake skikkelig godt. Jo, også ZooLac da – jeg har en tendens til å smake på en del delikatesser på tur. Ikke alle gir fast og fin avføring, for å si det sånn. Da er det egentlig greit at tobeiningen min kan trekke frem den tuben.