Til toppen

Møt våre nye kolleger

Lyst til å bli bedre kjent med nyansettelsene i VESO Dyrehelse? Møt Zlatan, tidligere Malmöbo og stallgangster, nå rolig sofagris som trives på tur, og med rolige morgener. Her svarer han på 6 kjappe spørsmål fra vår journalist!

Denne måneden er det fokus på den aktive hunden her i VESO - veterinærene våre vil komme med en rekke tips om både pakkelister til jakta og turer i skog og mark, samt om hvordan du kan være med å sørge for at ledd og muskler holder seg sunne hele livet. Noe speseilt du vil vi skal fortelle mer om? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Denne måneden blir det også flere konkurranser der du blant annet kan vinne Glycoflex, Aptus ProSport og Aptus SportX drikkepulver.

 Hvordan? Gå inn på vår facebook profil, VESO Dyrehelse, lik og del posten "månedens konkurranse". Vi trekker vinneren siste uken i oktober!

Det er mye som skal pakkes og huskes på, her får du en enkel huskeliste over hva du MÅ ha med i sekken til kompisen på tur. Det er kjedelig å måtte stoppe opp på grunn av løs mage, rifter, såre poter eller rett og slett null energi hos jaktfølgets viktigste deltaker.

Det er mange som kjenner på litt ekstra spenning om dagen. Høstens vakreste eventyr står for døren, men er dere klare? Her finner du en sjekkliste over hva våre veterinærer anbefaler at du har på plass før dere stikker til fjells eller skogs – slik at jakta blir en god opplevelse for de firbente også i år.

Våre veterinærer anbefaler

Vi vil i tillegg anbefale deg som dyreeier å alltid ha enkelte produkter hjemme. Da er det raskt og enkelt å hjelpe til når tiden er knapp! Vi synes det er spesielt viktig at alle dyreeire har termometer og hansker tilgjengelig. Kroppstemperatur er noe av det første veterinæren spør om når du ringer inn og beskriver et sykt dyr. Har du i tillegg termometerbeskyttere og hansker lett tilgjengelig går jobben rent og raskt unna. 

Sorter Anbefalte

Dr.Baddakys Omega-3 Kapsler, 100 stk

Fiskeolje rik på omega-3 til hund.
858138

Dr.Baddakys Omega-3 Fiskeolje, 1000 ml

Fiskeolje rik på omega-3 til hund og hest.
947855

Iryplus Øyerens, 50 ml

Skånsom vask rundt øynene hos hund og katt, også valper.
934101

Antisept Spray, 100 ml

Desinfiseringsspray til sår hos hund og katt.
632366

Medihoney Barrier Cream, 50 g

Barrierekrem med 30 % medisinsk honning. Primært til fuktige hudproblemer.
938458

Natriumklorid Fres Skyll 9 mg/ml Hellefleske, 250 ml

Steril fysiologisk saltvannsoppløsning. Godt egnet til blant annet skylling og rens av sår.
884380

Tempasept Termometerbeskytt, 50 stk

Beskyttelsestrekk til termometer.
915133

Opsite Spray Flytende Plaster, 100 ml

Flytende plaster i sprayform til mindre, overfladiske og tørre sår.
842427

Gratulerer til vinneren av august konkurransen!

image

Vi gratulerer Monica Olsen - dine to søtnoser er heldige vinnere av et flott førstehjelpsskrin fra oss i VESO! Vi håper dette kommer godt med når dere skal ut på tur og reise denne høsten!

Det er mye å hente på å gi tilskudd av fiskeolje til både hund, katt og ilder. Fiskeolje er en særdeles rik kilde til omega 3 fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene er såkalte livsviktige næringsstoffer. I det legger vi at kroppen ikke kan lage dem selv, og at det er helt nødvendig at dyrene (som oss) får dette i seg gjennom kosten!

Førstehjelp hos hund - Hva gjør du når uhellet er ute

At hunder får sår, er en kjensgjerning for oss hundeiere. Det er fort gjort enten i et basketak med en annen hund, etter et tråkk på et skarpt skjell ...

Bittsår hos katt - Her er våre tips

Vi har alle vært der, pus har vært ute på vift og pelsen er klissete og han halter på høyre bakben når han kommer inn døren. Nok en gang har pus truff ...

Fiskeolje - En rik og viktig kilde til Omega 3

Det er mye å hente på å gi tilskudd av fiskeolje til både hund, katt og ilder. Fiskeolje er en særdeles rik kilde til omega 3 fettsyrene EPA og DHA. D ...