Til toppen

De beste julegavene til hunden din!

Lurer du på hva du skal kjøpe til hunden din i år, eller har du en hundeeier i familien og leter etter en gave å legge under treet? Her finner du våre beste gavetips til dem med poter og til poteelskerne. gaver du kan gi med god samvittighet, og som garantert kommer til nytte! Alt sammen er selvsagt anbefalt og testet av båre veterinærer og våre pelskledde produkttestere Hufsa, Zlatan, Doris, Lucy og Sunny. 

Harde pakker?

Harde pakker?

Ja, takk! Hilsen Zlatan :)

Tingene det alltid er godt å ha hjemme!

Noen ting bør man alltid ha i bakhånd som hundeeier, enten om uhellet skulle være ute eller det plutselig røyner på med løs mage. Da er det fint å ha et solid og godt førstehjelpsskrin i sekken, og en tube ZoolLac på hyllen. Våre førstehjelpsskrin til hund er satt sammen av våre veterinærer, og laget av robust materiale. De skal tåle å være med på tur mange ganger!

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Stor, 1 stk

Stor Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600915

VESO Førstehjelpspakke til Dyr Liten, 1 stk

Liten Førstehjelpspakke til å ha i stallen, til tur, i bilen eller hjemme dersom ulykken er ute.
600916

Julegavene med genuin omtanke for dem med poter

Aptus Relax er en annen storfavoritt som julegave hos våre veterinærer. I likhet med Veggiedent Zen inneholder de naturlig beroligende stoffer som hjelper hunden i stressende situasjoner uten at de blir sløve og trøtte. Dette er det MANGE hundeeiere som vil ha glede av nå som vi nærmer oss nyttårsaften - en kveld mange hunder nok skulle vært foruten. Aptus Glycoflex er et veldokumentert leddtilskudd til hund og katt som inneholder alt av næringsstoffer for sunde ledd. En selvskreven julegave til eldre hunder, hunder av stor rase og hunder med konstaterte leddproblemer som arthrose. 

Sorter Navn (a > å)

Clorexyderm Oto Più, 150 ml

Ørerens til hund og katt.
826207

Dr.Baddakys Omega-3 Fiskeolje, 500 ml

Fiskeolje rik på omega-3 til hund og katt.
894743

Winterpad Pote- og Hudsalve, 50 ml

Pote- og hudsalve til hund.
882053